801 11 52725
Ανοιχτή 24ωρη Γραμμή Επικοινωνίας - Aστική Xρέωση από όλη την Ελλάδα

 

 είσοδος χρήστη | αρχική σελίδα | υποστήριξη | επικοινωνία | έλεγχος καλαθιού | εκτέλεση παραγγελίας
Αναζήτηση για:

 Συστήματα Ασφαλείας

   Κεντρικές Μονάδες
   Πληκτρολόγια
   Μαγνητικές Επαφές
   Ανιχνευτές Κίνησης
   Σειρήνες
   Φωτοφράκτες
   Ασύρματα
   Μπαταρίες
   Παρελκόμενα
   Πόσο κοστίζει

 Προϊόντα Ασφαλείας

   Προσωπική Ασφάλεια
   Οικιακή Ασφάλεια
   Επαγγελματική Ασφάλεια
   Παιδική Ασφάλεια
   Ασφάλεια Αυτοκινήτου
   Ατομα με ειδικές ανάγκες

 Υπηρεσίες Ασφαλείας

   Περιπολίες
   Αμεση επέμβαση
   Στατική Φύλαξη
   Αοπλη Συνοδεία
   Ένοπλη Συνοδεία
   Γήπεδα - Συναυλίες
   Χρηματαποστολές

 Θωρακισμένες Πόρτες

   Διπλής Θωράκισης
   Τριπλής Θωράκισης
   Πυράντοχες
   Χρηματοκιβώτια
   Σχέδια Παντογράφου
   Χειροποίητα σχέδια
   Χρώματα
   Τι πρέπει να γνωρίζετε

 Spy Shop

   Μικροπομποί
   Μικροκάμερες
   Είδη Παραλλαγής
   Gadgets

 Ειδικές εφαρμογές

   Περιφράξεις Οπτικών Ινών
   Φυσικό Αέριο
   Ραδιενέργεια

 Παρα-Στρατιωτικά προιόντα

   Είδη Εδάφους
   Είδη Αέρος
   Είδη Θαλάσσης
   Ειδικά προιόντα

 Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης

   Μεταφορά εικόνας
   Κάμερες
   Video
   Παρελκόμενα

 Προσφορές

   νέα προϊόντα
   προσφορές
   όλα τα προϊόντα


W-1000: Το άριστο σύστημα περιμετρικής επιτήρησης

Χρησιμοποιώντας το W-1000 ξέρουμε ότι μας αποφέρει υψηλή λειτουργικότητα και απόδοση σε σχέση με το κόστος του ανά τετραγωνικό μέτρο και τους ψευδοσυναγερμούς που μπορεί να "δώσει". Το σύστημα αυτό βγήκε στην αγορά μετά από 30ετή και πλέον εμπειρία σε στρατιωτική χρήση, δοκιμαζόμενο στις πλέον αντίξοες συνθήκες. 

Το W-1000 μας προσφέρει:

 • Σχεδόν 100% προστασία όπου εγκατασταθεί
 • Ασήμαντος έως ανύπαρκτους ψευδοσυναγερμούς
 • Υψηλή απόδοση - λειτουργικότητα σε σχέση με το κόστος
 • Ενεργοποίηση του συστήματος μόνο με απ' ευθείας προσβολή των οπτικών ινών από ανεπιθύμητους Δεν ενεργοποιείται από άλλους παράγοντες (θορύβους, αυτοκίνητα, καιρικές συνθήκες κλπ).
 • Τοποθετείται μόνο του κατευθείαν ως φράχτης, ή σε οποιαδήποτε μορφή υπάρχουσας περίφραξης.
 • Απλή τοποθέτηση χωρίς καμία τροποποίηση αν τοποθετηθεί επιπλέον άλλης περίφραξης, ή μόνη της χωρίς καταστροφή της καλαισθησίας.
 • Πολλά χρόνια εγγύηση
 • Εύκολη και γρήγορη επισκευή σε περίπτωση κοπής της περίφραξης.

Περιγραφή: Η W-1000 είναι μία περίφραξη που χρησιμοποιεί μία πατενταρισμένη τεχνολογία και μοναδική. Εφαρμόζεται με ένα δίκτυο οπτικών ινών. Κάθε προσπάθεια παραβίασης ή κοπής ενεργοποιεί τον συναγερμό.

 • Το δίκτυο απλώνεται σε όλο το μήκος και πλάτος του υπάρχοντος φράχτη ή της υπό περίφραξη περιμέτρου και σταθεροποιείται στο επάνω μέρος.
 • Το δίκτυο είναι κατασκευασμένο με καλώδιο οπτικών ινών και έχει μορφή πλέγματος με άνοιγμα 16cm x 16cm.
 • Το επάνω μέρος του δικτύου είναι έτσι κατασκευασμένο ώστε να προσφέρει 100% ασφάλεια. Είναι στερεά τελειωμένος ο φράκτης με ένα ιδιαίτερα υψηλής αντοχής οπτικό καλώδιο και με ειδικά αισθητήρια.
 • Το τελείωμα αυτό του δικτύου γίνεται δύο μέτρα ή ανάλογα πιο ψηλά από τον κάτω φράκτη. Δηλαδή ουσιαστικά έχουμε δύο φράχτες (έναν πάνω στον άλλο).
 • Η περίφραξη οπτικών ινών W-1000 μπορεί να εγκατασταθεί σε υπάρχον συρματόπλεγμα ή και από μόνη της με τη βοήθεια καθέτων μπάρων.
 • Διατίθεται σε διάφορους χρωματισμούς και αποχρώσεις.

100% Ασφάλεια: Η W-1000 δίνει στο χώρο όπου έχει εγκατασταθεί πραγματική 100% προστασία και το μικρότερο ποσοστό ψευδοσυναγερμών, ιδίων συσκευών, στην παγκόσμια αγορά.

Δεν υπάρχει περίπτωση να σκαρφαλώσει ο δράστης, να την κόψει, να επέμβει μηχανικά, ή χημικά, να πηδήξουν από πάνω, να προσπαθήσουν να την παρακάμψουν ηλεκτρονικά, ακόμη και από τους πλέον επαγγελματίες του είδους, χωρίς να ενεργοποιηθεί ο συναγερμός.

Ασήμαντο ποσοστό ψευδοσυναγερμών: Η W-1000 κατέχει το χαμηλότερο ποσοστό ψευδοσυναγερμών δοκιμασμένο σε συνθήκες απίστευτα αντίξοες. Χάρη στη χρήση των οπτικών ινών μπορούμε να μεταφέρουμε μέσο αυτών πολλά και πολύ υψηλά σήματα χωρίς απώλειες και χωρίς παρεμβολές. Λόγω της χρήσης αυτής της τεχνολογίας και του ότι πρέπει οπωσδήποτε να κοπεί το δίκτυο για να ενεργοποιηθεί, αποκλείονται ψευδοσυναγερμοί από:

 1. Ζώα που πλησιάζουν και ακουμπούν στον φράχτη
 2. Πέτρες που μπορεί να πεταχτούν
 3. Γενικώς διάφορα αντικείμενα που μπορεί να πεταχτούν
 4. Ηλεκτρομαγνητικά πεδία
 5. Υψηλής συχνότητας πεδία
 6. Εναλλαγές φωτισμού του χώρου
 7. Ηλεκτρικές εκκενώσεις (κεραυνοί κλπ)
 8. Ακραίες θερμοκρασίες
 9. Ακραίες καιρικές συνθήκες (καταιγίδες, χαλάζι, χιόνι, ομίχλη, σκόνη, λάσπη, ατμοσφαιρική ρύπανση κλπ)
 10. Ανθρώπους που περνούν από δίπλα, φυτά που απλώνονται στον φράκτη, πουλιά κλπ.

Ασφάλεια: Το W-1000 με τα χαρακτηριστικά που διαθέτει είναι ότι χρειάζεται ένας χώρος υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας.

 • Δίνει απόλυτη ασφάλεια σε βιομηχανικούς χώρους συμπεριλαμβανομένων: Διυλιστήρια πετρελαίων, χημικών εργοστασίων, αποθηκευτικών χώρων υψηλού κινδύνου για φωτιά ή εκρήξεις λόγω του ότι οι οπτικές ίνες δεν μεταφέρουν ηλεκτρικά φορτία αλλά φωτεινές δέσμες. Έτσι δεν υπάρχουν περιπτώσεις ηλεκτρικών σπινθήρων, εκκενώσεων κλπ.
 • Επίσης προσφέρει απόλυτη ασφάλεια χωρίς να επηρεάζει προσκείμενα υψίσυχνα συστήματα όπως Radar, πομπούς κ.ά. που μπορεί να λειτουργούν στον φυλασσόμενο χώρο, λόγω του ότι δεν περιέχει μεταλλικά αντικείμενα. Είναι δηλαδή ιδανικό για Αεροδρόμια, σταθμούς εκπομπής κλπ.
 • Λόγω του ότι είναι 100% αδιάβροχο και δεν διαβρώνεται ακόμη και από το νερό της θάλασσας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και υποβρυχίως σε στρατιωτικούς χώρους, μαρίνες, αγωγούς μεταφοράς κλπ.

Προσδιορισμός Παραβίασης Ζώνης: Το W-1000 ως δίκτυο περίφραξης σε ένα προστατευόμενο χώρο είναι χωρισμένο σε πολλές αλλά εύκολες σε αναγνώριση ζώνες. Έτσι μπορούμε να ξέρουμε το σημείο που έγινε η απόπειρα παραβίασης. Η ζώνες αυτές μπορεί να είναι σε μήκος μέχρι 100 μέτρα.

Έξυπνο σύστημα: Κάθε ζώνη οπτικού φράχτη αποτελείται από είσοδο και έξοδο. Μέσα από αυτόν τον κύκλο οπτικών ινών μεταδίδεται παλμικά υπέρυθρη ακτινοβολία (IR).

 • Συνεργάζεται με όλα τα συστήματα ασφαλείας
 • Μπορεί να εγκατασταθεί και μόνο του χωρίς να προϋπάρχει φυσικός φράχτης. Έτσι ταυτόχρονα μπορούμε να έχουμε και περίφραξη του χώρου που θέλουμε και σύστημα ασφαλείας υπέρ-υψηλών προδιαγραφών.
 • Μπορεί να εγκατασταθεί παράλληλα σε σημεία που θέλουμε να ασφαλίσουμε όπως:
 1. Σε ασφαλισμένα με αλυσίδες αντικείμενα
 2. Σε σταθερές παγίδες
 3. Μέσα ή έξω από τοίχους
 4. Σε οχυρωματικά αγκυλωτά συρματοπλέγματα
 5. Σε τσιμεντένια εμπόδια
 6. Σε πέτρινες ή με τούβλο οχυρώσεις
 7. Σε περιοχές ασκήσεων με πραγματικά πυρά
 8. Σε υπόγειους ή υποθαλάσσιους αγωγούς μεταφοράς καυσίμων, χωρίς να επηρεάζει την ποιότητα και αντοχή της προϋπάρχουσας περίφραξης ή κατασκευής.
 • Είναι καλαίσθητο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε χώρο χωρίς να τους προσβάλει εμφανισιακά. Διατίθεται όπως έχουμε προαναφέρει σε πολλά χρώματα και αποχρώσεις.

Έλεγχος με υπολογιστή: Το W-1000 έχει προβλεφτεί να επικοινωνεί με κεντρικό σταθμό ηλεκτρονικό υπολογιστή τύπου IBM ή συμβατό. Διαθέτει εξελιγμένο σύστημα ελέγχου επικοινωνίας με δίκτυο της περίφραξης (Hardware) ώστε να είναι εγγυημένα άμεση και πραγματική η ενημέρωση. Το πρόγραμμα επιτρέπει στον χρήστη να το θέσει εύκολα σε λειτουργία και να το ελέγχει. Όλα τα συμβάντα καταχωρούνται στην μνήμη και μπορούμε να τα ερευνήσουμε όποτε θέλουμε. Το πρόγραμμα επικοινωνίας επίσης διαθέτει 8000 εισόδους αισθητήρες περίφραξης και 8000 εξόδους ελέγχου. Η οθόνη μας δείχνει όλη την προστατευόμενη περιοχή και μας επισημάνει το σημείο ή τα σημεία που γίνεται η παραβίαση. Επίσης εμφανίζει ημερομηνία και ώρα. Ολοκληρώνεται με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Επιτρέπει κατά το συναγερμό μίας ή περισσοτέρων ζωνών να ενεργοποιηθεί κάμερα η οποία έχει εγκατασταθεί στο χώρο της ζώνης μαζί με όποιον εξοπλισμό θέλουμε (όπως προβολείς, οπλικά συστήματα κλπ.), και να δούμε την κίνηση στον χώρο. Μπορούμε να δούμε, να παγώσουμε και να αποθηκεύσουμε την εικόνα. Όλα αυτά εμφανίζονται σε παράθυρο στην οθόνη μας. Τέλος το πρόγραμμα επικοινωνίας μπορεί να συνεργαστεί με υπάρχοντα στον χώρο συστήματα ασφαλείας και μπορεί να επεκταθεί μελλοντικά με άλλα συστήματα.

Διάρκεια ζωής συστήματος οπτικών ινών:  Η τέλεια ποιότητα κατασκευής του δίνει:

 • Μεγάλη διάρκεια ζωής (με κανονική χρήση πάνω από 25 χρόνια)
 • Αντίσταση στη διάβρωση. Το δίκτυο και τα εξαρτήματά του δεν διαθέτουν υλικά που είναι ευαίσθητα σε υγρά κλίματα
 • Αντίσταση στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV). Δεν επηρεάζεται λειτουργικά και σαν υλικό από την συνεχή έκθεση στον ήλιο.
 • Αντίσταση στην σκόνη και στις πλέον αντίξοες καιρικές συνθήκες μακράς ή μη διάρκειας.
 • Τέλος επειδή είναι 100% αδιάβροχο μπορεί να εγκατασταθεί κάτω από το νερό της θάλασσας.

Παραγγελία:  Παραγγέλνετε και συναρμολογείται στο εργοστάσιο της CCC και αποστέλλεται έτοιμο ή εγκαθίσταται κατευθείαν, σύμφωνα με τις οδηγίες του πελάτη.

Οικονομική Εγκατάσταση:

 • Εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση, γρήγορη έναρξη λειτουργίας
 • Δεν χρειάζεται συντήρηση εκτός από τις καταστροφές κατά την λειτουργία (απόπειρες, εσκεμμένα κοψίματα)
 • Δεν χρειάζεται να αλλαχθεί όλο το κομμένο κομμάτι του δικτύου. Επανασυνδέεται με ίδια καλώδια οπτικών ινών και με τη βοήθεια ειδικών συνδετήρων που τοποθετούνται μηχανικά για υψηλή αντοχή
 • Πολύ μικρή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος από τροφοδοτική διάταξη που περιλαμβάνεται.
 • Λιανική τιμή πώλησης : 48.500 δρχ το 1m μήκος x 3,2 m ύψος. Περιλαμβάνεται το κόστος εγκατάστασης και ο υπολογιστής υποστήριξης. (Τιμή χωρίς ΦΠΑ)

ΤΥΠΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Ασφάλεια σε περιοχές με εύφλεκτα υλικά. Όπως όλοι γνωρίζουμε στα δίκτυα οπτικών ινών δεν κυκλοφορεί ηλεκτρικό φορτίο. Αυτό τα κάνει υπερασφαλή κατά τη λειτουργία τους, όταν προστατεύουν περιοχές με υψηλό κίνδυνο σε φωτιά όπως διυλιστήρια, χημικά εργοστάσια, δεξαμενές καυσίμων κ.ά.

 

 

Κάτω από το έδαφος για προστασία από το σκάψιμο. Η W-1000 μπορεί να τοποθετηθεί μέχρι και 50 εκατοστά κάτω από το έδαφος προσφέροντας προστασία και αντικαθιστώντας πανάκριβες περιπολίες. Μπορούμε έτσι να προστατεύσουμε υπόγειες διαβάσεις και περάσματα.

 

 

Σύστημα κατά του σκαρφαλώματος. Το δίκτυο οπτικών ινών μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε οποιοδήποτε είδος περίφραξης όπως μαντρότοιχους, φράχτες οροφής, καγκελωτούς φράχτες κ.ά.

 

 

Ενσωματωμένο σε κατασκευές. Η W-1000 είναι ιδανική ως προς την ενσωμάτωσή της μέσα σε κατασκευές όπως τοίχοι, παράθυρα, σκελετοί κτιρίων, αυλές φυλακών κ.ά. ώστε να ανιχνεύει αυθαιρεσίες τύπου σκαψίματος, τρυπήματος (ριφιφί) κλπ.

 

 

Υποθαλάσσιο σύστημα: Μοναδική στο είδος της, μπορεί να εγκατασταθεί εξ ολοκλήρου στο νερό γλυκό ή θαλασσινό. Μπορεί έτσι να προστατεύσει στρατιωτικές εγκαταστάσεις, υποθαλάσσιους αγωγούς, εισόδους σε μαρίνες και καταφύγια πλοίων.

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Οπτικό καλώδιο: Απλό πολλαπλών χρήσεων καλώδιο από υλικό fiber-optic υψηλής αντοχής. Διαθέτει ενισχυμένη επίστρωση από Kevlar που σταματά την υπεριώδη ακτινοβολία και του δίνει εξαιρετική αντοχή και μακροζωία.

Οπτικό κύκλωμα: Η υπέρυθρη ακτινοβολία που κυκλοφορεί στο δίκτυο, παράγεται από υπέρυθρους λαμπτήρες IR Led (850, 1300 mm).

Κύκλωμα ενεργοποίησης: Με διόδους PIN (pin diode)

Βύσματα ενεργοποίησης: Τύπου ST

Κεντρική ηλεκτρο-οπτική μονάδα: Μας παρέχει επαφές εξόδου με πρόγραμμα επικοινωνίας για έλεγχο μέσο υπολογιστή.

Ελέγχει:
2-4 ζώνες δικτύου έως 100 μέτρα η κάθε μία.
2-4 ζώνες του πάνω οπτικού δικτύου.
4 επαφές Relay.

Ρεύμα που καταναλώνει: 2,8 mA

Τάση λειτουργίας: 48 V DC

Θερμοκρασία λειτουργίας:
Χαμηλότερη: -65 βαθμούς Κελσίου
Υψηλότερη: +78 βαθμούς Κελσίου

Κουτί:
Διπλό κουτί που κλείνει ερμητικά με αντοχή στην υγρασία και το νερό.

Διαστάσεις: 400 x 600 x 230 mm

Αντικεραυνική προστασία:
Απόλυτη. Οι είσοδοι και έξοδοι είναι προστατευμένοι από τους κεραυνούς με βάριστορ και λυχνίες εκτόνωσης.


designed by Andy Web & ΒΕΡΓΙΝΑ Network