801 11 52725
Ανοιχτή 24ωρη Γραμμή Επικοινωνίας - Aστική Xρέωση από όλη την Ελλάδα

 

 είσοδος χρήστη | αρχική σελίδα | υποστήριξη | επικοινωνία | έλεγχος καλαθιού | εκτέλεση παραγγελίας
Αναζήτηση για:

 Συστήματα Ασφαλείας

   Κεντρικές Μονάδες
   Πληκτρολόγια
   Μαγνητικές Επαφές
   Ανιχνευτές Κίνησης
   Σειρήνες
   Φωτοφράκτες
   Ασύρματα
   Μπαταρίες
   Παρελκόμενα
   Πόσο κοστίζει

 Προϊόντα Ασφαλείας

   Προσωπική Ασφάλεια
   Οικιακή Ασφάλεια
   Επαγγελματική Ασφάλεια
   Παιδική Ασφάλεια
   Ασφάλεια Αυτοκινήτου
   Ατομα με ειδικές ανάγκες

 Υπηρεσίες Ασφαλείας

   Περιπολίες
   Αμεση επέμβαση
   Στατική Φύλαξη
   Αοπλη Συνοδεία
   Ένοπλη Συνοδεία
   Γήπεδα - Συναυλίες
   Χρηματαποστολές

 Θωρακισμένες Πόρτες

   Διπλής Θωράκισης
   Τριπλής Θωράκισης
   Πυράντοχες
   Χρηματοκιβώτια
   Σχέδια Παντογράφου
   Χειροποίητα σχέδια
   Χρώματα
   Τι πρέπει να γνωρίζετε

 Spy Shop

   Μικροπομποί
   Μικροκάμερες
   Είδη Παραλλαγής
   Gadgets

 Ειδικές εφαρμογές

   Περιφράξεις Οπτικών Ινών
   Φυσικό Αέριο
   Ραδιενέργεια

 Παρα-Στρατιωτικά προιόντα

   Είδη Εδάφους
   Είδη Αέρος
   Είδη Θαλάσσης
   Ειδικά προιόντα

 Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης

   Μεταφορά εικόνας
   Κάμερες
   Video
   Παρελκόμενα

 Προσφορές

   νέα προϊόντα
   προσφορές
   όλα τα προϊόντα


Τι είναι το 24ωρο κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού και πως λειτουργεί.

Ο 24ωρος Σταθμός Λήψεως και Ανάλυσης Σημάτων Συναγερμού, που για συντομία θα αναφέρεται ως Κέντρο Επιχειρήσεων λειτουργεί όλο το 24ωρο και τις 365 ημέρες του χρόνου.

Οι χειριστές παρακολουθούν συνεχώς τις οθόνες των υπολογιστών όπου καταγράφονται όλα τα σήματα των συναγερμών που είναι συνδεδεμένοι με αυτά.

Η εταιρεία KARAKOSTAS ασφάλεια - προστασία, διαθέτει κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα το πλέον εξελιγμένο πρόγραμμα διαχείρισης σημάτων, το S.A.M. (System Alarm Management), το οποίο λαμβάνει, καταγράφει και αρχειοθετεί όλα τα σήματα συναγερμών.

Παράλληλα καταγράφει κάθε δραστηριότητα και την οποία κάθε μήνα εκτυπώνει και αποστέλλει στον συνδρομητή.

Η όλη διαδικασία γίνεται χωρίς την ανθρώπινη επέμβαση, κανείς δεν μπορεί να παρέμβει και να αλλοιώσει τις μηνιαίες καταστάσεις που έχουν νομική ισχύ.

Τι συμβαίνει όταν ο συναγερμός σας, δώσει κάποιο σήμα;
Στους σταθμούς λήψης σημάτων, σε συγκεντρωτικό πίνακα, εμφανίζονται συνεχώς σήματα από όλους τους συναγερμούς που είναι συνδεδεμένοι. Τα σήματα αυτά χωρίζονται σε 4 κατηγορίες. Και είναι τα διαδικαστικά, ειδοποίησης, επικίνδυνα και πανικού.

Τα διαδικαστικά είναι σήματα καθημερινής λειτουργίας των συναγερμών, όπως "Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ" ή "Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ", ή Ο συναγερμός έκανε ΤΕΣΤ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το κέντρο παίρνει αυτά τα σήματα εφ' όσον το επιθυμεί ο πελάτης.

Τα ειδοποίησης είναι σήματα όπως "ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 220V", που σημαίνει ότι κόπηκε το ρεύμα στο σπίτι για κάποιο λόγο και μπήκαν σε λειτουργία οι μπαταρίες του συστήματος.

Σε αυτή την περίπτωση εάν δεν επανέλθει το ρεύμα σε 15 λεπτά, ειδοποιούμε τον ιδιοκτήτη για να επιληφθεί του θέματος. Αλλα σήματα ειδοποίησης είναι πχ : "ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ" που σημαίνει ότι οι μπαταρίες θέλουν SERVICE ή άλλα σήματα που δηλώνουν ότι κάποιος παίζει με το πληκτρολόγιο, ή άνοιξε τον Κεντρικό πίνακα ή πειράζει την σειρήνα, ενώ ο συναγερμός είναι κλειστός. (Εάν είναι σε λειτουργία ο συναγερμός τα ανωτέρω σήματα χαρακτηρίζονται ως επικίνδυνα)

Τα επικίνδυνα σήματα είναι παραβίασης του χώρου, πείραγμα σειρήνας ή πληκτρολογίου ενώ ο συναγερμός είναι σε λειτουργία, κόψιμο καλωδίου κ. α.

Τέλος τα σήματα πανικού χωρίζονται σε :

  1. Σήμα απειλής ζωής, που σημαίνει ότι απειλείται η ζωή του χρήστη, ή έχουμε ληστεία σε εξέλιξη, (ανάλογα με την καταχώρηση)
  2. Κλείσιμο συναγερμού με την βία, που σημαίνει ότι κάποιος υποχρέωσε τον χρήστη να κλείσει τον συναγερμό
  3. Σήμα άμεσης Ιατρικής βοήθειας, που σημαίνει ότι ο χρήστης αντιμετωπίζει ιατρικό πρόβλημα και χρήζει της άμεσης αποστολής ασθενοφόρου
  4. Σήμα πυρκαγιάς.

Σε κάθε περίπτωση εμφανίζεται σε όλες τις οθόνες στον συγκεντρωτικό πίνακα το σήμα, που με μπλε χρώμα δηλώνει ότι είναι διαδικαστικό, με κίτρινο χρώμα ότι είναι ειδοποίησης και με κόκκινο χρώμα ότι είναι επικίνδυνο ή πανικού. Τότε το S.A.M. ενεργοποιεί μία σειρήνα και κάποιος χειριστής δηλώνει ότι το αναλαμβάνει και τότε σταματάει η σειρήνα.

Στον αντίστοιχο χειριστή που επιβεβαίωσε την λήψη, εμφανίζεται η καρτέλα του πελάτη με όλο το ιστορικό του και αμέσως αξιολογώντας την κατάσταση, αναλαμβάνει ανάλογη δραστηριότητα.

Εφ όσον ο συνδρομητής έχει σύμβαση με Αμεση επέμβαση περιπολικού της εταιρείας, τότε ο χειριστής στέλνει το πλησιέστερο περιπολικό για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Σε διαφορετική περίπτωση ειδοποιεί το αρμόδιο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής του συνδρομητή

Οι χρόνοι αντίδρασης καταγράφονται, ως επίσης ηχογραφείται κάθε τηλεφωνική συνομιλία είτε με την Αστυνομία, είτε με τον συνδρομητή, οι οποίες όμως είναι διαθέσιμες μόνο σε εισαγγελική ζήτηση.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων διαθέτει 4 σταθμούς παρακολούθησης που λειτουργούν όλο το 24ωρο.

Το όλο σύστημα στηρίζεται σε μία σειρά από δίκτυο υπολογιστών που αλληλο-υποστηρίζονται και αλληλο-ελέγχονται για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια των δεδομένων.

Αυτόνομο ενεργειακά, έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί κάτω από οιοσδήποτε συνθήκες και ξέχωρα από την περιορισμένη ηλεκτρονικά πρόσβαση σε επισκέπτες, φυλάσσεται συνεχώς.

Οι προδιαγραφές λειτουργίας είναι εφάμιλλες των μεγαλύτερων εταιρειών ασφαλείας στις Η.Π.Α. και εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια του χώρου σας.


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 
Μηχανή ανίχνευσης πλαστών χαρτονομισμάτων
Τιμή: 235,00€
Αγορά | Περιγραφή
 


Ενισχυτής ήχου διακριτικής ακρόασης
Τιμή: 37,00€
Αγορά | Περιγραφή
 


Φορητός ανιχνευτής όπλων GARRETT
Τιμή: 585,00€
Αγορά | Περιγραφή
 


Στυλό Ανίχνευσης Πλαστών χαρτονομισμάτων
Τιμή: 13,00€
Αγορά | Περιγραφή
 


 

designed by Andy Web & ΒΕΡΓΙΝΑ Network